Co se učí v ZUŠ v klavíru v 1.ročníku? Už se na konci ročníku hraje i levou z basoveho klíče? A na konci 1.rocniku už vaše děti hrají c dur stupnici? Díky

    Ahoj holky,
    po peti letech na materske me cekaji pracovni pohovory, tak jsem nervozni, pristi tyden jdu na prvni. Takze se jako hotentot zeptam - kdyz se me tam zeptaji na predstavu o platu, tak se to rika v cistym, nebo v hrubym?😂

    Jo a taky se zeptam jak hotentot jeste na dalsi vec - je to pozice na plny uvazek, ale rada bych na ne vybalila, jestli by byli ochotni se domluvit na o neco kratsim uvazku nebo treba nejake flexibilnejsi pracovni dobe (male deti, no)…je to blby? A jestli ne, tak to asi vybalit az nakonec, az budu tusit, ze sem na tom treba dobre a libim se jim? 😁

    Boze moje nervy fakt, ja vsecky predchozi prace mela bez pohovoru pres znamost a ted po peti letech hovinek, kojeni, bagru, pohadek a detskych pisnicek mam jit na pohovor😂😂😂😂

    ,,Vícemaminky" znáte THULE Urban Glide 3 Double? Je to skvělý sportovní kočárek určený pro rodiče, kteří potřebují dostatečně odolný a praktický kočárek pro dvě děti a zároveň mají aktivní životní styl 👉https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉 Podívejme se spolu na jeho klíčové vlastnosti:

    🏃‍♀️ Sportovní design – tento kočárek je ideální pro procházky, běhání nebo túry i v náročnějších terénech. Má robustní konstrukční prvky, které zajišťují hladkou jízdu.
    👶 👶 Dvojitá kapacita – je navržen pro sourozence s možností umístění dvou dětí pohodlně vedle sebe. Je však stále dostatečně kompaktní na to, aby se vešel přes standardní dveře.
    🌲 Odpružení – díky výbornému odpružení a nafukovacím kolům nabízí hladkou a pohodlnou jízdu na různých površích.
    🛑 Ruční brzda – pro větší bezpečnost při běhu nebo chůzi v kopcovitém terénu je kočárek vybaven integrovanou ruční brzdou.
    👜 Velká úložná kapacita - pod kočárkem je velký úložný košík, kde můžete bezpečně uložit vše potřebné na cestu.

    Proč si ho vybrat?
    Protože je ideální pro rodiče, kteří chtějí trávit čas venku, a to nejen na rovné cestě, ale také v přírodě či při sportovních aktivitách.

    TIP: kočárek lze koupit i v setu s vaničkou a jiným příslušenstvím. Ušetřete💰 a nakupujte u nás za nejlepší ceny na trhu i se spoustou příslušenství ZDARMA 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #thule #aktivni_zivotny_styl #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    mandarinka21
    Zpráva byla změněna    Dnes v 05:56    

    Ahoj holky, prosim vas, mam dotaz. Dostala jsem jako darek Womanizer Liberty a rada bych ho prodala. Jenze kamkoli inzerat umistim, tak ho hned robot smaze. Je novy, zabaleny, zalepeny. Poradite, kde ho nabidnout? Nebo nemela byste nektera z vas zajem? Diky!

    apacheeeAMBASADORKA
    Dnes v 05:10    Čtené 26x

    Nová privátní značka v dm: HALLOHEBAMME

    Mezi privátní dm značky přibyla od 12.9. značka úplně nová - nese název HALLOHEBAMME

    Tuto značku vyvinuly ve spolupráci s dm zkušené porodní asistentky Marie a Anja a najdete v ní pečující produkty, které vás budou provázet nejen v době před porodem, ale i po něm.

    Seznamte se s porodní asistentkami Marií a Anjou

    Marie

    Porodní asistentka Marie se narodila v roce 1994 v Mohuči a dle svých slov je maminkou úžasné dcery. Už jako dítě se ráda vžívala do role porodní asistentky a na zahradě si stavěla stan, kde si hrála na porody. Vášeň a radost z této profese u ní od té doby neustále rostly. V roce 2014 se rozhodla začít vzdělávat v tomto oboru a o rok později pak zahájila studium duálního bakalářského programu v oboru porodní asistence. Svému prvnímu porodnímu sálu v Heidelbergu zůstala věrná dodnes. Práce na klinice s maximální péčí je sice náročná, ale zároveň ji velmi naplňuje. Už během studia jí bylo jasné, že chce ženy a rodiny podporovat v době před porodem, i po něm. Díky další nezávislé práci pak rozšířila své působení jako porodní asistentka a nyní nabízí svým klientkám komplexní péči.

    Anja

    Anja se narodila v roce 1988 v Lipsku a vyrostla v Horní Lužici. Medicína ji zajímala již od dětsví. Po maturitě a získávání zkušeností v praxi na úrazové chirurgii se jí v roce 2011 splnil dlouholetý sen a začala studovat porodní asistenci v zařízení s maximální péčí, kde se ročně uskuteční přibližně 2 500 porodů. Studium bylo náročné, ale také ji osobně posunulo a ukázalo jí, že povolání porodní asistentky je její poslání. S diplomem v kapse pak začala pracovat v nemocnici jako porodní asistentka na porodním sále - tam ostatně pracuje dodnes. Od té doby pracuje s velkou vášní také na volné noze. Anja rozšířila své působení jako porodní asistentka o prenatální péči, péči v šestinedělí a několik let také vedla kurzy pro maminky. S narozením dcery v roce 2015 na vlastní kůži zažila, jak moc dítě obohatí život a jak je důležitá individuální podpora rodiček.

    Marie s Anjou v roce 2019 kvůli nedostatku porodních asistentek zahájily jejich srdcový projekt HALLOHEBAMME. Poskytují informace a znalosti porodních asistentek prostřednictvím sociálních médií, podcastu a blogu.

    HALLOHEBAMME a spolupráce s dm

    Marie s Anjou jako zkušené porodní asistentky velmi dobře znají potřeby matky a dítěte – během těhotenství, před porodem, v šestinedělí i v období kojení. A právě proto společně s dm vyvinuly pečující produkty, které vám a vašemu miminku skutečně pomohou v každodenním životě.

    "Díky spolupráci s dm umožňujeme všem rodinám přístup k vysoce kvalitním pečujícím produktům vyvinutým porodními asistentkami stejně jako k informacím a tipům, které je provázejí v této výjimečné životní fázi." (Marie & Anja)

    Produkty HALLOHEBAMME

    Produkty nové značky HALLOHEBAMME bychom mohli rozdělit do dvou hlavních kategorií - první z nich jsou produkty určené pro péči o děti (žlutá řada), druhou kategorii (fialová řada) pak zastupují produkty pro maminky - i pro ty nastávající.

    HALLOHEBAMME představuje produkty pro maminky

    Nová privátní dm značka HALLOHEBAMME aktuální nabízí 4 produkty určené pro péči o nastávající i stávající maminky.

    No a příště se společně podíváme na produkty HALLOHEBAMME určené pro péči o naše nejmenší🙂

    dcera 12 let v lednu prodělala mononukleózu..od té doby je neustále na hromadě.neustále virózy, zvýšené teploty...do té doby byla zdravá .. poradíte čím podpořit imunitu? děkuji

    Jediný z naší vesnice má vyvážečku a všechny klacky a dřevo odklízí můj muž !
    ♥️

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera v 17:22    

    Tyhle fotky od sebe dělí přesně 1 rok. Už tu moji malou holčičku neunesu 😂

    Česací hlava nemáte tu z tesca

    Čajový servis po starší ségře...

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    Včera ve 12:03    

    🌟 Náš bestseller nyní jako dárek ke kočárkům THULE! 🌟
    Oblíbené designové silikonové jídelní nádobí pro dětičky, které si naše maminky zamilovaly, jsme se rozhodli zařadit jako dárek k vybraným kočárkům THULE v probíhající akci 🎁! Spolu s ním získáte navíc i měkoučkou deku a praktický batoh 👜 – vše pro pohodlné procházky a šťastné chvíle s vaším prckem! 👶 Vybírejte 👉https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉

    👉 Proč si naše nádobí zamilujete?

    - Vhodné do myčky i mikrovlnky – superpraktické pro každodenní použití.
    - Žádné skvrny! Naše nádobí zvládne i ty největší výzvy.
    - Ergonomické příbory pro dětské ručky a hravé designy, které rozzáří každý stůl 🌈.
    - A navíc, je po zahřátí příjemně vlažný na dotek - žádné spálené prsty! 🔥

    Pořiďte si kočárek THULE u nás a získejte toto nádobí spolu s dekou a batohem zdarma! 🎉 Jsme tady pro vás! Vybírejte 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉

    #thule #aktivny_zivotny_styl #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    (4 fotky)

    SOS holky!!! THC pěstování a smrad, v bytě!!!
    Blbé téma, ale už si holky, nevím rady. O dvě patra, pod námi pěstuje mladý kluk, v bytě trá.., smrad prostě úplně šílený. Nejhorši to je, u našeho 5letého syna, v pokoji, asi kolem stupaček. Prosila jsem ho, na jaře, ať to zlikviduje, že se to prostě nedá. Byli, ta ním i ostatní, z baráku. Chvíli byl klid a od minulého týdne znovu!!! Co mám dělat??? Úplně udat, na policii ho nechci.

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    Včera v 07:23    

    Dnes mám pro vás jednu velice milou #dm povinnost - jdu vám představit novou privátní značku
    ❤ HALLOHEBAMME ❤

    Tuto značku vyvinuly ve spolupráci s dm zkušené porodní asistentky Marie a Anja a najdete v ní pečující produkty, které vás budou provázet nejen v době před porodem, ale i po něm.

    Produkty HALLAHEBAMME byly vyvinuté s odbornými znalostmi a láskou, usnadňují každodenní péči o jemnou dětskou pokožku i o vás samotné. Od ochranných krémů, které pečují o citlivou dětskou pokožku přes masážní oleje, které přinášejí uvolnění a pohodu, až po přírodní poporodní vložky, které poskytují spolehlivou ochranu a komfort maminkám po porodu.

    Značka HALLOHEBAMME je tu, aby vám poskytla tu nejlepší péči a podporu v těchto výjimečných fázích života.

    A vy na Modrém koníku se brzy můžete těšit na představení nové značky, jednotlivých produktů, recenze těchto novinek a také na soutěž se značkou HALLOHEBAMME 🎁

    #hallohebamme

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    Včera v 05:34    

    Ahojte, dámy 🙂 v naší akci najdete i špičkový kočárek Thule Urban Glide 3, kterému jsme s čistým svědomím dali nálepku „dokonalý kočárek pro aktivní rodiče“. Zde ho najdete 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉 za nejlepší cenu na trhu navíc nadupaný příslušenstvím ZDARMA. Pojďme si říct, proč je tak skvělý:

    - 🏃 Běh a sport: Ideální pro rodiče, kteří milují běh a sportovní aktivity. Tento kočárek je navržen tak, aby zvládl i náročnější pohyby – prošel velmi speciálním testovacím postupem, díky kterému splňuje přísná kritéria dle normy EN 1888-3 „Kočárek pro sportovní aktivity“.
    - 📏 Vyšší rodiče od 170 cm: Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť a nastavitelná výška dělají tento kočárek ideálním pro vyšší rodiče.
    - 🌟 Popularita značky: Thule je značka známá pro svou kvalitu a spolehlivost, oblíbená mezi aktivními rodiči po celém světě.
    - 🔧 Lehký a odolný hliníkový rám: Poskytuje skvělou kombinaci nízké hmotnosti a vysoké odolnosti, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou manipulaci.
    - 🛑 Ojedinělá ruční brzda: Tento kočárek je vybaven ruční brzdou, která je vhodná pro praváky i leváky, čímž zvyšuje bezpečnost a pohodlí při jízdě.
    - ✋ Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť: Zajišťuje pohodlné a přirozené držení, čímž snižuje únavu na delších procházkách nebo běhu.
    - 🚶 Dá se táhnout za sebou: Praktická funkce, která umožňuje kočárek jednoduše táhnout za sebou, což je skvělé například při přesunech přes letiště nebo nákupní centra (viz foto v popisu).

    Využijte naší nabídku a zažijte nezapomenutelná dobrodružství! Nakupujte zde 👉👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #aktivni_zivotni_styl #kocarky_pro_aktivni_rodice #thule #abcdesign #careterolima #janetrider #batohmamaleto #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    (6 fotek)

    Ženy, prosím u jaké pojišťovny máte pojištěný barák ? 😉

    Názor na antikoncepci pro děvče 16let?
    Předem děkuji za komunikaci

    🎉 Skvělé zprávy! 🎉

    Dostáváme od vás úžasnou zpětnou vazbu na naše doplňky – batoh, bambusovou deku i organizér na kočárek, a to nás inspirovalo! 🎁 Proto jsme se rozhodli přihodit tyto oblíbené kousky ZDARMA k vybraným kočárkům THULE, protože víme, že to nejsou jen doplňky, ale skuteční pomocníci! 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    ✨ Batoh: Praktický, univerzální, dá se zavěsit na kočárek a je tak stylový, že jej oceníte i na delší procházky či výlety, nejen během kočárkového období.

    ✨ Deka: Měkoučká jako obláček! Nejen vaše miminko, ale i vy se budete chtít do ní zabalit na chladnější dny. 🧸

    ✨ Organizér: Černý, univerzální a maximálně praktický! Vejde se do něj vše, co potřebujete, a ještě vám nijak nenaruší design kočárku. 🎯

    Ať už plánujete procházky po městě nebo dobrodružství v přírodě, tyto doplňky zpříjemní každou chvíli! Neváhejte, tato nabídka je limitovaná – ideální pro podzim i zimu. ❄️👶👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    🚨 VELKÁ KAMPAŇ NA KOČÁRKY THULE V E-SHOPU MODRÉHO KONÍKA! 🚨
    Tu 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    Maminky, teď je ten správný čas! 💥 V našem e-shopu vám od dnešního dne nabízíme nejlepší ceny na trhu na vybrané modely kočárků THULE a skvělé akční sety zcela ZDARMA! 🎁
    💙 K vašemu novému kočárku THULE přidáme:
    - batoh
    - deku
    - jídelní nádobí
    - nebo stylový organizér.

    👉 Potřebujete poradit? Naše odbornice Ľudka je vám k dispozici na poradna@modrykonik.com.
    👉 Stále platí, že při reklamaci dostanete od nás kočárek k zapůjčení zdarma.
    👉 Doprava je zdarma.

    Neváhejte a objednejte již nyní! Tato akce je limitovaná, tak si nenechte ujít příležitost pořídit si ten nejlepší kočárek pro váš aktivní životní styl s miminkem! 👶✨
    Vybírejte 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    #thule #aktivny_zivotny_styl #nejlepsie_ceny #eshop_modrykonik

    (3 fotky)

    Ahoj holky,nemáte prosim tip na učebnicu angličtiny nebo nejaký pracovný sesit pro úplne zacatecniky? Chcem s malým procvicovat nejakou zaujímavou formou,je prvák..s angl.jen začína.. ale nechci používať tablet atd..a hodina raz do týždňa ve skole mi prijde dosť malo🤔

    Zdravím holky, neprebyvaji někomu bodíky do Alberta? Byla bych opravdu ráda, než se to u nás zase všechno vyprodá😁 díky

    Nevíte něco o fujarka22?