169 / 205
    makovec- inspirace sookie

    150g máku
    250g bezlepkové mouky (použila jsem 200g pohankové a 50g rýžové)
    2 lžičky mleté skořice
    kypřící prášek
    60g rozinek namixovaných
    3 zralé banány
    2 vejce
    60g kokosového oleje, rozpuštěného
    100g rýžového mléka
    80-100g datlového sirupu

    13. únor 2016

    dneska jsem ho pekla taky z datlového sirupu (dala jsem jen 70g) a z bílého máku🙂 se ho fakt můžeme užrat😀

    13. únor 2016

    @sookie bílý mák jsem nikdy neměla. je chutově hodně jiný?

    13. únor 2016

    @zuzkaamichal já taky ne, ale ted ho měli ve zdrávce v lípě🙂 chutná úplně stejně, jen makovec vůbec nevypadá že je s mákem🙂 ti ho vyfotim🙂

    13. únor 2016