@zuzkaamichal vypadá to moc dobře 🙂 myslíš, že by sirup z agáve šel nehradit rýžovým sirupem? a úplně vynechat rozinky?
@ewushee jasně. jen rýžový sirup mín sladí. a rozinky jsem tam dávala aby to bylo sladší.místo rozinek jde i banán. možná by se dalo osladit i fruktózou.
@roznickovao pokud teda můžeš mák.já ho kvůli alergii bohužel nemůžu.
@zuzkaamichal ani nevim jestli ho můžu,určitě ho zkusim,ale bez něj.Akorát nemám žádný sirup.Na kolik si pekla?
@roznickovao je to silný alergen tak nevim. pekla jako vše podobného. 200st.
1 hrnek vody nebo rýžového mléka
2 banány
půl hrnku oleje
sirup z agáve
kypřící prášek bez fosfátů
hrnek rýžové a hrnek pohankové mouky
1 hrnek máku
200g rozinek