102 / 205
    Jahelník bez sladidel. Jáhly, kokos, jablka, rozinky, rýžová mouka.

    Jak ho děláš? Já tam dávám i vejce, sníh z bílků a je z toho většinou kaše, nedrží tak hezky tvar...

    15. kvě 2015

    @erinka83 jo? mě to hezky drží i bez vajíčka. dělám vše od oka tak snad se strefím. 150g-200g jáhel povařim, pak přidam skoro 200g kokosu (nemusí být), , přidam 200g rozinek klidně i víc, 4-5 jablek, asi 4 lžíce mouky. kldině i skořici,je to hodně o tom kolik tam necháte v jáhlech vody, at to má takovou kašovitou hustou mk
    konzistenci, přidávat vodu se dá kdykoliv(kokos nasaje hodně vody) a pak to zapeču asi 20 min na 200st. necham vychladnout aby to pak mělo tvar.

    15. kvě 2015

    @roznickovao opět jáhly. tady jsem nedala vůbec žádné sladidlo protože je tam dost rozinek.

    30. led 2016