31 / 205
    Jáhly, třtinový cukr, kokos, rybíz, borůvky, maliny, agar. (pro pevnější tvar korpusu lze přidat polentu)

    krásné!🙂 a musí to být dobré, hned bych si dala!🙂

    24. únor 2015

    @sookie bylo to super. dobrý, rychlý,snadný.

    24. únor 2015

    Mohla bych poprosit o recept? Děkuju 🙂

    15. dub 2015

    @dyrly byl fakt užasnej. dělám vše od oka tak snad se strefím. asi 150g jáhel uvařím, přidám cukr dle chuti, a klidně 200g kokosu. vznikne z toho kokosovo-jáhlový korpus. nahoru jsem dala pytlík mraženého ovoce z lidlu.je tam nejlevnejší. uvařím agar dle návodu. asi půl litru a taky ho trochu ocuruju.jáhly at se lehce vyvaří ale aby se zas nepřipalovali. když tam přidam kokos tak trochu nasákne vody. jáhly s kokosem a cukrem dam do formy a na to ovoce a na to agar. dá se s tim dost vyhrát, co tam dát. dobrou chut

    15. dub 2015

    Díky za tip, jáhly miluju 🙂

    16. dub 2015

    @karlalala já taky. a tohle vás nezklame. je to výborný.

    16. dub 2015

    @zuzkaamichal Děkuju, určitě vyzkouším, vypadá báječně!!!!

    26. dub 2015

    Trtinovy cukr pouzivas nerafinovany?mam z toho taky chute 🙂 dekuji

    12. čer 2015

    @romancam aha? tak to nevim jestli je rafinovaný. myslela jsem že když je třtinový je zdravý. dá se to ale dosladit čimkoliv a je to moc dobrý!

    12. čer 2015

    @zuzkaamichal ja ted prave sleduji tescomus chuti a tam ta jedna vari zdrave a rikala, ze to je rozsireny oomyl, trtinovy je zdravy, ale ze je podstatne aby byl prave nerafinovany....

    12. čer 2015

    @romancam to teda čumim. a jak ho pozam? je to tam jasně napsané?

    12. čer 2015

    @zuzkaamichal ja na nej narazila v malym albertu a ma to jasne psane na prednim obalu😉 vysel na necelych 30kc (nevim, zda je to dobra cena, mam zdravou vyzivu daleko) 😉

    12. čer 2015

    @romancam jo ten jsem asi taky kupovala.má hnědý obal s nějakym sultánem nebo co.

    12. čer 2015

    @zuzkaamichal můžu se zeptat ten agar koupím i v krámě,nebo musim objednat z náké zdravé výživy?a ještě se budu ptát jako blbec,to už se pak nepeče ten korpus vid

    28. led 2016

    @roznickovao agar asi jen ve zdravém výživě. je to prostě taková zdravá želatina (z mořské řasy myslim).je lepší ho ochutit protože když se vůbec nedochutíš tak sám o sobě je nic moc. tenhle korpus se nepeče. jen ho neuděláš tak kašovitým ale spíš hustší a dáš ho vychladnout do formy.

    28. led 2016

    můžu se zeptat? u fotky máš napsanou pohankovou mouku a v recepiu jsem jí nenašla,tak teď jsem z toho jelen 😀 má tam ta mouka být nebo ne?vypadá to moc dobře,tak to chci zkusit

    30. led 2016

    @nadjamia může i nemusí. ono to drží i bez ní.asi to vymažu,mate to. poh.mouku tam dávam třeba když to zapékam (u podobného receptu)., ale později jsem zjistila,že když třeba chci aby to drželo pevnější tvar, tak ke konci vaření jáhel přidávam třeba půl hrnku polenty.

    30. led 2016

    děkuju 🙂 zkusím

    30. led 2016

    @nadjamia doufám že budeš spokojená. je to moc dobré,zdravé a snadné. dá se s tim dost vyhrát a improvizovat🙂

    30. led 2016