@sookie Jasně. 300g rýžové mouky, 200g másla (já jsem dala 100g sádla a 100g kokosového oleje), 100g rýžového sirupu. Vypracovat těsto a nechat ho hodinu v lednici. Ještě před tim jsem ho rozdělila na půl a do jedné půlky jsem dala asi 1,5lžičky skořice a do druhé půlky kůru z citronu (to je takový zvláštní). Pak vyválet a péct na 150st. 15 min. Nevim jestli to bylo tou moukou nebo tim, že tam nebylo máslo, ale bylo to těsto křehké a hůř se s nim pracovalo, ale čekala jsem to horší.
@zuzkaamichal děkuju, vyzkouším🙂 včera jsem se patlala s pohankovým lineckým, ty bylo něco! odpočívá na balkoně a já se bojim, že až to budu mazat, tak se mi toho pulka polame, je to desne krehky:(
@roznickovao jen se trochu drolí oproti lepkovému cukroví.
jé, byl by recept, prosím?🙂