@llluckaaa
Zbytek pečeného (případně i vařeného) kuřecího masa nakrájíme nadrobno, přidáme najemno nasekanou cibulku nebo na malé kousky nakrájený pórek a sterilované okurky. Zalijeme troškou láku z okurek, osolíme a přidáme majonézu. Té tolik, aby se pomazánka hezky spojila. Ještě opepříme a je hotovo.
Já jí teda už jistou dobu dělám z celého kuřete, ze zbytků by bylo málo
@zuzi82 Tak zrovna v případě dětí to nemusím moc řešit, jsou to hubeňouři. Ale stejně, když se přidá trocha tučné majonézy k téměř beztučnému vařenému kuřecí masu, tak se vytvoří ideální kombinace 😉 Moje máma dělala podobně pomazánku z ryb - třeba uvařený vykostěný cejn, strouhaná syrová mrkev a majonéza. Chutnalo to skvěle 🙂
Prosím o receptík, masovou pomazánku bych taky chtěla umět připravit 🙂