62 / 262
    Vánoční slzy porybného s bramborem

    slzy porybného? co to? nějaký speciální kousek z kapra???

    21. říj 2013
    zuzi82
    autor

    @peggy_5
    4 kapří podkovy , česnek, sůl, olej, kmín, koriandr, hořčičné semínko, sladká paprika, pepř, citronová šťáva, 4 plátky slaniny, kečup, bílé víno, smetana (můžeš použít i sojovou)
    Podkovy potřeme pastou z česneku a soli. Porce opečeme na oleji, vyjmeme a osmahneme všechno koření. Pak vložíme slaninu a opečeme, na slaninu položíme zpátky porce ryby. Pokapeme citronovou šťávou a podlijeme vínem. Opepříme a pečeme v troubě asi půl hodiny. Po upečení každou podkovu pocákáme kečupem, vyjmeme z pekáčku a vlijeme smetanu, zamícháme a podávámne.

    7. únor 2014