jee to vubec neznam :(
miluju pelmeně 🙂 , moje prababička je prý podávala se šťovíkem (tak byl původně ten recept, ona pocházela odněkud z východu..).. já je jím s kys. smetanou a máslem, ale taky jsem hodněkrát četla o octu, nebo citronu- to asi pak bude víc podobné tomu originálnímu šťovíku, ale já na to nikdy nesebrala odvahu, dát na to ocet :D
@zuzi82 no já mám taky ocet jako takový ráda (celkově mám hodně ráda kyselou chuť.. všechno radši víc kyselé, než sladké- zelí, některé omáčky, saláty atd...), ale vždycky se bojím, že když to dám na pelmeně, tak to tím zkazím (a tím si zkazím pracně vytvořenou lahůdku 🙂 ..), ale tak já to příště vyzkouším, noo... třeba to pak nebudu chtít jíst jinak 🙂
Jeeee. Chci!