zrofka
17. říj 2018
299 

Naše testování křupek od Sunárku

Konec testování nastal. Sice u nás asi o něco dříve. Jak se po křupínkách zaprášilo. A mě čeká milá povinnost napsat recenzi.

Když jsem viděla, nabídku na testovní těchto křupinek, tak jsem byla mile překvapená,že existují i zeleninové. V obchodě jsem se totiž se zeleninovýma ještě nesetkala. (Ale již mam zjištěno, v jaké řetězci tuto mnamku mohu pořídit).

Testování se týkalo dětiček od 1 a myslím, že do do 6 let. To bylo přesně pro nás. Vojtíšek v té době měl 18 měsíců a Tadeášek 6let. Kluci milují zeleninu. Tak mě strašně zajímala reakce na tyto křupky. Nevěřila jsem, že Modrý koník vybere právě nás. O to mile jsem překvapená zprávičkou, že křupky budeme testovat.

Křupky nám přišly v pondělí. Zrovna když jsem šla s Vojtíškem vyzvednout Tadeáška ze školy. Schválně jsem nechala krabici doma, a těšila se,až jí s klukama společně rozbalíme.

Modrý koník mi prozradil,že součastí balíčku bude i dáreček. Čekala jsem maličkou drobnost. A dáreček mi udělal obrovskou radost. I když jsem si celou dobu lámala hlavu, proč balení tří sáčků křupek je v takové velké krabici.  Bylo to opravdu originální. Košíček a mrkve. 🙂 Košíček se sáčky mame v kuchyni vyzdobené a stále mi připomíná překvapení od koníka. 🙂 Opravdu jsem z toho měla velkou radost. Kluci se s radostí vrhli do křupek. I když jsme testovali postupně. 

Jako první jsme rozbalili čočkové. Ano, přiznám se.  Byla jsem zvědavá, jak asi chutnají a nějak jsem si to neuměla představit. Tadeášek jak věděl, že je to z čočky, tak se moc netvářil. Možná, kdybych mu neřekla,že je to čočka tak by to zdlábnul. Tak jsem se aspon poučila na další rozbalení balení. Vojtíšek nezklamal. Je to obrovsky jedlík. Jí rád a všechno. Chutnali mu.

Jako druhé byly hráškové. Ty měly u kluků větší úspěch. Tadeášek jen pronesl, že jsou lepší jak ty čočkové. Vojtíšek opět nezklamal a křupínky chodil papkat. Až je spapal.

Největší úspěch u nás měly křupky mrkvové. Ty už jsme domů i koupili. Po těch se zaprášilo hodně rychle. I Tadeášek řekl,že jsou nejlepší,a že mu chutnají a zda by si  nemohl vzít pár do školy. Že dá ochutnat kamarádovi. I jemu mkrvíčka chutnala nejvíce.

Testovací křupky jsem zkusila vzít do mateřského centra u nás ve městě. Ochutnávaly i maminky. Prckům nejvíce chutnaly mrkvové křupky. Ani mě to nepřekvapilo, jako druhé hráškové a  čočkové moc úspěchu neměly :( I maminky se divily,že o těchto zeleninových křupkách neslyšely. Hned jsem jim sdělila, kde se dají sehnat, a dneska je na akcičce měli :D

Toť u nás asi vše. Moc bych chtěla poděkovat Modrýmu koníku, že nás vybral. Opravdu jste mě i klukům udělali obrovskou radost.

#test_sunarek #recenze #zkusenosti_sunarek_biokrupky

Začni psát komentář...

Odešli