3/4 hrnku třtinového cukru
2,5 hrnku špaldové mouky (může být klasická hladká)
1x vanilkový cukr
1x prdopeč
1/2 hrnku oleje
1 hrnek bílého jogurtu
2x vejce
* Vždycky sem dala lžičku těsta do silikonové formičky, na něj posadila celou jahodu a zalila opět těstem. Pozor! Těsto je tužší, ale po upečení skvělé a vlhké.
Děkuji za recept. Právě jsem je vyndala z trouby. Akorát se mi hodně špatně s těstem pracovalo, bylo to skoro jako kynuté, tak příště vyzkouším méně mouky nebo více tekutin:o)
bylo jako kynuté, psala jsem že je hustší, ale za to skvělý 🙂
prosim recept, dekuji 🙂
Recept je o pár řádků výš 🙂 . Jinak těsto je strukrturou podobné kynutému, je tužší, ale za to výsledné muffinky stojí za to! 😉
Zrovna se chystám na kakaové s višněmi 🙂
Na kolik stupnu se, prosim, pecou?
180°C
Vypadají úžasně, moc prosím o recept:o) Malý začal milovat muffiny a dnes jsme nasbírali jahody... Děkuji.