200 g vlašských ořechů 100 g jemných ovesných vloček 150 g rozpuštěného másla lžičku medu podle chuti Na náplň 200 g jahod 250 g masarpone lžička medu Na polevu 100 g hořké čokolády 70 - 80 % kousek másla nebo kokosového oleje Na korpus rozmixujeme ořechy s vločkami a přidáme rozpuštěné máslo a med. Utlačíme na dno formy. Dáme na cca 15 min do lednice a mezi tím si uděláme náplň. Umixujeme jahody a smícháme s mascarpone. Nalijeme na korpus. Čokoládu rozpustíme nad párou v kouskem tuku. Před konzumací necháme několik hodin ztuhnout v lednici.
200 g vlašských ořechů
100 g jemných ovesných vloček
150 g rozpuštěného másla
lžičku medu podle chuti
Na náplň
200 g jahod
250 g masarpone
lžička medu
Na polevu
100 g hořké čokolády 70 - 80 %
kousek másla nebo kokosového oleje
Na korpus rozmixujeme ořechy s vločkami a přidáme rozpuštěné máslo a med. Utlačíme na dno formy. Dáme na cca 15 min do lednice a mezi tím si uděláme náplň. Umixujeme jahody a smícháme s mascarpone. Nalijeme na korpus. Čokoládu rozpustíme nad párou v kouskem tuku. Před konzumací necháme několik hodin ztuhnout v lednici.