Uvařenou cizrnu rozmixujeme s cibulí, česnekem, koriandrem (čerstvým i sušeným), římským kmínem a oliv. olejem. Hmotu dáme do lednice odležet na cca 1 hodinu. Po odležení tvarujeme silnější placky, které položíme na pečící papír a upečeme v předehřáté troubě ( 200 stupňů, cca 20 minut). Po upečení ještě pokapeme oliv. olejem.
Majonéza: zralé avokádo ušleháme metličkovým mixérem společně s trochou soli, pepřem, dijonskou hořčicí a jablečným octem. Šleháme dokud nevznikne hladká majonéza.
Uvařenou cizrnu rozmixujeme s cibulí, česnekem, koriandrem (čerstvým i sušeným), římským kmínem a oliv. olejem. Hmotu dáme do lednice odležet na cca 1 hodinu. Po odležení tvarujeme silnější placky, které položíme na pečící papír a upečeme v předehřáté troubě ( 200 stupňů, cca 20 minut). Po upečení ještě pokapeme oliv. olejem.
Majonéza: zralé avokádo ušleháme metličkovým mixérem společně s trochou soli, pepřem, dijonskou hořčicí a jablečným octem. Šleháme dokud nevznikne hladká majonéza.