46 / 64
    Komentář byl odstraněný
    wendy84
    autor

    Luxusní kari ze sírovce žlutooranžového.

    7. zář 2016

    @wendy84 nemáš tu recept ani vysvětlení, co je sírovec. Napravit! 😀

    7. zář 2016
    wendy84
    autor

    @marie_anna sirovec je houba ( choroš), recept za chviličku🙂

    7. zář 2016
    wendy84
    autor

    Recept: sírovce nakrájíme na tenké proužky a Uvaříme v osolené vodě cca 15 minut, přecedíme.
    Na oleji osmahneme cibuli do zlatova, přidáme sirovce, zalejeme žel.vyvarem a ještě chvíli povaříme. Rostlinnou smetanu smícháme s trochou rýžové mouky a přidáme do pánve spolu s jednou lžíci žlutého kari, soli pepřem a lístky čerstvého tymiánu. Necháme zhoustnou a chvíli provarit.

    7. zář 2016
    wendy84
    autor

    Použila jsem kokosovou smetanu, která zbyla po přípravě dezertu a byla v ní vanilka. Trochu jsem se bála nasladle chuti k houbě, aby bylo to překvapivě moc dobré.

    7. zář 2016

    Ty jo Vendy kde ty na ty nápady chodíš a kde nakupuješ? 👍

    2. únor 2017
    wendy84
    autor

    @petasgec Jestli myslíš toho sírovce, tak toho měli sousedi na zahradě 🙂. Je to choroš, takže netuším jestli se dá někde sehnat. Jinak nakupuju všude možně, zdravá výživa, Lidl, Kaufland, DM...🙂)

    2. únor 2017