Maximálně žravá večereemoticon) Recept: Omáčka, co zbyla ze včerejška emoticon- troubu na 200, upect papriky pokapane oliv. olejem až budou trochu cerne. Po vytažená je ještě na chvíli zabalit do alobalu a pak oloupat slupku. Rozmixovat, pridat sul, pepr, adžiku + navíc stroužek česneku. Lilek nakrájet a upéct na grilu nebo v troubě trochu pokapaný oliv. olejem. Nechat vychladnout a vrstvit do uzavíratelné misky omáčku a lilky na sebe. Nechat v lednici nejlépe přes noc.
Maximálně žravá večereemoticon) Recept: Omáčka, co zbyla ze včerejška emoticon- troubu na 200, upect papriky pokapane oliv. olejem až budou trochu cerne. Po vytažená je ještě na chvíli zabalit do alobalu a pak oloupat slupku. Rozmixovat, pridat sul, pepr, adžiku + navíc stroužek česneku. Lilek nakrájet a upéct na grilu nebo v troubě trochu pokapaný oliv. olejem. Nechat vychladnout a vrstvit do uzavíratelné misky omáčku a lilky na sebe. Nechat v lednici nejlépe přes noc.