Tofu marináda: 2 lžíce oliv. oleje, 1 lžíce agávového sirupu, 1stroužek česneku, červená a žlutá chilli paprička, sůl, pepř. nejlepé přes noc.Salát: čočku uvařit, slít vodu, přidat nakrájenou šalotku, 2 lžíce oliv. oleje, 1 lžíci balsamica, sůl, pepř. Nechat tak 30 minut odležet, pak přimíchat na kostičky mango a petřelku nebo koriandr.
Tofu marináda: 2 lžíce oliv. oleje, 1 lžíce agávového sirupu, 1stroužek česneku, červená a žlutá chilli paprička, sůl, pepř. nejlepé přes noc.
Salát: čočku uvařit, slít vodu, přidat nakrájenou šalotku, 2 lžíce oliv. oleje, 1 lžíci balsamica, sůl, pepř. Nechat tak 30 minut odležet, pak přimíchat na kostičky mango a petřelku nebo koriandr.