Rýži ( hnědou, mléčnou nebo Arborio) propláchneme a dáme vařit do mandlového mléka ( v poměru 1:4). Vaříme dokud není rýže měkká, pak ji ještě dáme na 15 minut pod peřinu. Poté rýži rozmixujeme, přidáme lžičku vanilkového extraktu, špetku soli a lžičku rýžového sirupu. A pokud je kaše hodně hustá, můžeme ji naředit mlékem nebo smetanou. Očistíme 1/2 dyně a velké jablko. Nakrájíme je na menší kousky, dáme do hrnce, přidáme 6 datlí, lžičku perníkového koření a trošku vody. Vaříme cca 10 minut, dokud dýně nezměkne ( a taky by se měla vyvařit většina vody). Vše rozmixujeme společně se šťávou z
Rýži ( hnědou, mléčnou nebo Arborio) propláchneme a dáme vařit do mandlového mléka ( v poměru 1:4). Vaříme dokud není rýže měkká, pak ji ještě dáme na 15 minut pod peřinu. Poté rýži rozmixujeme, přidáme lžičku vanilkového extraktu, špetku soli a lžičku rýžového sirupu. A pokud je kaše hodně hustá, můžeme ji naředit mlékem nebo smetanou.
Očistíme 1/2 dyně a velké jablko. Nakrájíme je na menší kousky, dáme do hrnce, přidáme 6 datlí, lžičku perníkového koření a trošku vody. Vaříme cca 10 minut, dokud dýně nezměkne ( a taky by se měla vyvařit většina vody). Vše rozmixujeme společně se šťávou z