Kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme, papriku nakrájíme na malé kousky a vše dozlatova osmažíme na přepuštěném másle. Přidáme propláchnutý bulgur a zalejeme vroucí vodou nebo vývarem (1:1, bulgur:voda). Asi minutu provaříme, odstavíme a necháme 15 minut dojít pod peřinou. Čočku uvaříme podle návodu, scedíme. Tepmeh opečeme na pánvi. Nakonec všechno smícháme, posypeme čerstvou petrželkou a pokapeme olivovým olejem.
Kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme, papriku nakrájíme na malé kousky a vše dozlatova osmažíme na přepuštěném másle. Přidáme propláchnutý bulgur a zalejeme vroucí vodou nebo vývarem (1:1, bulgur:voda). Asi minutu provaříme, odstavíme a necháme 15 minut dojít pod peřinou. Čočku uvaříme podle návodu, scedíme. Tepmeh opečeme na pánvi. Nakonec všechno smícháme, posypeme čerstvou petrželkou a pokapeme olivovým olejem.