Tresku nakrájíme na silnější proužky, pokapeme citronem a obalíme ve špaldové mouce, vajíčku a nakonec v mandlové strouhance (rozemleté mandle+kukuřičná krupice v poměru 3:1). Rybí prsty dáme na plech s pečícím papírem, postříkáme oliv. olejem a upečeme v troubě do zlatova. Na oleji osmahneme cibuli společně s nastrouhanou máslovou dýní. Přidáme propláchnuté jáhly a zalejeme vývarem. Vaříme za občasného míchání cca 15 minut.
Tohle musím defintivně uvařit. Už mě nebaví pečené ryba po stopatnácté, jen měním bylinky. Jen místo jahel bude bulgur, ten připomíná rýži, kuličky nejí 😀
Tresku nakrájíme na silnější proužky, pokapeme citronem a obalíme ve špaldové mouce, vajíčku a nakonec v mandlové strouhance (rozemleté mandle+kukuřičná krupice v poměru 3:1). Rybí prsty dáme na plech s pečícím papírem, postříkáme oliv. olejem a upečeme v troubě do zlatova.
Na oleji osmahneme cibuli společně s nastrouhanou máslovou dýní. Přidáme propláchnuté jáhly a zalejeme vývarem. Vaříme za občasného míchání cca 15 minut.