155 / 206
    Rybí prsty v mandlové strouhance, dýňové jáhloto.
    wendy84
    autor

    Tresku nakrájíme na silnější proužky, pokapeme citronem a obalíme ve špaldové mouce, vajíčku a nakonec v mandlové strouhance (rozemleté mandle+kukuřičná krupice v poměru 3:1). Rybí prsty dáme na plech s pečícím papírem, postříkáme oliv. olejem a upečeme v troubě do zlatova.
    Na oleji osmahneme cibuli společně s nastrouhanou máslovou dýní. Přidáme propláchnuté jáhly a zalejeme vývarem. Vaříme za občasného míchání cca 15 minut.

    22. bře 2017

    Tohle musím defintivně uvařit. Už mě nebaví pečené ryba po stopatnácté, jen měním bylinky. Jen místo jahel bude bulgur, ten připomíná rýži, kuličky nejí 😀

    22. bře 2017
    wendy84
    autor

    Jj, moc dobry to je. Jáchym už ji naštěstí snad všechno kromě zelí🙂.

    22. bře 2017