Korpus: 200 gramů mrkve 1/2 lžičky nastrouhané kúry z biopomeranče z 1/2 pomeranče vymačkanou šťavu 3 vejce 100 gramů jogurtu 4 lžíce kokosového oleje 50 ml javorového sirupu 400 gramů celozrnné mouky 2 lžičky prášku do pečiva větší špetka soli 1 lžička skořice
Mrkev nastrouháme a přimícháme k ní všechny mokré suroviny ( bílky dáme stranou a ušleháme sníh). V další míse promícháme všechny suché suroviny. Nakonec smícháme vše dohromady a přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané formy ( průměr cca 17 cm) a pečeme na 160stupňů cca 90 minut. Hotový korpus necháme vystydnout a odležet v lednici nejlépe do druhéhé dne. Před podáváním rozkrojíme a naplníme krémem.
Náplň: domácí lučina + kokosová šlehačka, na ozdobu granátové jablko
Korpus: 200 gramů mrkve
1/2 lžičky nastrouhané kúry z biopomeranče
z 1/2 pomeranče vymačkanou šťavu
3 vejce
100 gramů jogurtu
4 lžíce kokosového oleje
50 ml javorového sirupu
400 gramů celozrnné mouky
2 lžičky prášku do pečiva
větší špetka soli
1 lžička skořice
Mrkev nastrouháme a přimícháme k ní všechny mokré suroviny ( bílky dáme stranou a ušleháme sníh). V další míse promícháme všechny suché suroviny. Nakonec smícháme vše dohromady a přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané formy ( průměr cca 17 cm) a pečeme na 160stupňů cca 90 minut. Hotový korpus necháme vystydnout a odležet v lednici nejlépe do druhéhé dne. Před podáváním rozkrojíme a naplníme krémem.
Náplň: domácí lučina + kokosová šlehačka, na ozdobu granátové jablko