Filety kuřecího masa malinko osolíme a opepříme a osmahneme na troše oleje, aby se maso zatáhlo. Pórek nakrájíme na silná kolečka a osmažíme na přepuštěném másle dokud nezměkne. Pórek dáme do pekáče, na něho položíme kuřecí maso, zalejeme rostlinnou smetanou a posypeme parmezánovou strouhankou. Dáme do předehráté trouby a pečeme dokud strouhanka nezezlátne. Strouhanka: starý (klidně i tvrdý) celozrnný chleba nakrájíme a rozemeleme v mixéru na strouhanku, přidáme trochu oliv. oleje, parmezán, provensálské koření a znovu promixujeme.
Filety kuřecího masa malinko osolíme a opepříme a osmahneme na troše oleje, aby se maso zatáhlo.
Pórek nakrájíme na silná kolečka a osmažíme na přepuštěném másle dokud nezměkne.
Pórek dáme do pekáče, na něho položíme kuřecí maso, zalejeme rostlinnou smetanou a posypeme parmezánovou strouhankou. Dáme do předehráté trouby a pečeme dokud strouhanka nezezlátne.
Strouhanka: starý (klidně i tvrdý) celozrnný chleba nakrájíme a rozemeleme v mixéru na strouhanku, přidáme trochu oliv. oleje, parmezán, provensálské koření a znovu promixujeme.