Krůtí maso naklepeme, malinko posolíme a položíme na něj listy čerstvého mangoldu a plátek mozzarelly. Zatočíme do roládky a sepneme špejlí, aby roládka držela. Krátce osmažíme na rozpálené pánvi ze všech stran, aby se maso zatáhlo a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vody , přidáme kousek másla a pečeme v předehřáté trobě cca 30 minut. Na sádle osmahneme cibulku, přidáme česnek,listy čerstvého mangoldu a opečeme dokud mangold nezavadne. Přilejeme rostlinnou smetanu, prohřejeme a rozmixujeme na jemnou omáčku. Bulgur uvaříme podle návodu.
Krůtí maso naklepeme, malinko posolíme a položíme na něj listy čerstvého mangoldu a plátek mozzarelly. Zatočíme do roládky a sepneme špejlí, aby roládka držela. Krátce osmažíme na rozpálené pánvi ze všech stran, aby se maso zatáhlo a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vody , přidáme kousek másla a pečeme v předehřáté trobě cca 30 minut.
Na sádle osmahneme cibulku, přidáme česnek,listy čerstvého mangoldu a opečeme dokud mangold nezavadne. Přilejeme rostlinnou smetanu, prohřejeme a rozmixujeme na jemnou omáčku.
Bulgur uvaříme podle návodu.