V papiňáku osmažíme na sádle cibuli a na větší kostky nakrájeme krůtí maso. Přidáme trošku soli, pepře, drcený kmín, bobkový list a sladkou papriku. Osmažime, zalejeme vyvarem, zavřeme hrnec a vaříme cca 20 minut. Odstavíme, otevřeme a přidáme kysané zelí, zase zavřeme a vaříme dalších cca 20-30 minut. Nakonec zjemníme trochou smetany. knedlík: 2 celozrnné rohlíky, 2 vejce, 1 hrnek žitné mouky, 1 hrnek mléka, sůl, pažitka. Všechno smíchat, z bílků sníh přimíchat nakonec, plnit do vymazanych hrnků tak do 2/3, dát do vařící vody a vařit 30 minut.
V papiňáku osmažíme na sádle cibuli a na větší kostky nakrájeme krůtí maso. Přidáme trošku soli, pepře, drcený kmín, bobkový list a sladkou papriku. Osmažime, zalejeme vyvarem, zavřeme hrnec a vaříme cca 20 minut. Odstavíme, otevřeme a přidáme kysané zelí, zase zavřeme a vaříme dalších cca 20-30 minut. Nakonec zjemníme trochou smetany.
knedlík: 2 celozrnné rohlíky, 2 vejce, 1 hrnek žitné mouky, 1 hrnek mléka, sůl, pažitka. Všechno smíchat, z bílků sníh přimíchat nakonec, plnit do vymazanych hrnků tak do 2/3, dát do vařící vody a vařit 30 minut.