Těsto na quiche: 280 g hladké špaldové mouky, 140g másla a 8 lžic vody. Z mouky a másla uděláme drobenku. Nakonec přidáme vodu a uhněteme těsto, které necháme cca 30 minut vychladit v lednici. Náplň: na pánvi osmažíme pórek. V míse smícháme rostlinnou smetanu, 2 vajíčka, mozzarellu nakrájenou na kostičky a osmažený pórek. Těsto vyválíme na velikost formy ( nezapomeňte i na okraje) a zalejeme ho směsí se smetany a pórku. Upečeme v troubě na 200 stupňů cca 20-30 minut.
Těsto na quiche: 280 g hladké špaldové mouky, 140g másla a 8 lžic vody. Z mouky a másla uděláme drobenku. Nakonec přidáme vodu a uhněteme těsto, které necháme cca 30 minut vychladit v lednici.
Náplň: na pánvi osmažíme pórek. V míse smícháme rostlinnou smetanu, 2 vajíčka, mozzarellu nakrájenou na kostičky a osmažený pórek.
Těsto vyválíme na velikost formy ( nezapomeňte i na okraje) a zalejeme ho směsí se smetany a pórku. Upečeme v troubě na 200 stupňů cca 20-30 minut.