89 / 241
    2,2kg, jedna zlatá podkovička, převážně sýrovo zeleninová

    Opět krása..a ta kedlubna, wau!

    10. kvě 2016

    @marki133 dělala jsem se s ní asi 40 minut...přála bych si mít víc času na trenink těchto věcí, pak je člověk jistější, ale jaksi ten čas není..takže když to dělám naostro, tak jsem holt pomalejší...a ono kdyby ses koukla detailněji, tak i tak rozhodně najdeš dost much...nemám holt ještě tu praxi a tak jistou ruku..ale vím, že to chce čas 🙂

    10. kvě 2016

    @vrabcak0007 a jak to děláš, aby to neosychalo? J8 jen dávám do vody asi na 20min, víc nic. Voda je čistá. Po vyndání to stejně brzy osychá, hlavně mrkev. Nebo je v tom nějaký fígl?

    10. kvě 2016

    @olusenka hele, buď to dělám čerstvé anebo když toho je hodně, tak v noci a nechám to ve vodě v lendici přes noc..ono se tomu nic nestane - shcválně jsem si to zkusila pro sebe a druhý den tu zeleninu i jedla, abych věděla, jak to chutná a co to s tím udělá...a bylo všechno v pořádku..akorát tedy okurku takhle nedělám..tu určitě krájím až v den předání dortu...a hlavně lidi upozorňuju, že pokud chtějí dort s čerstvou zeleninou, tak doporučuji vyzvedávat v den oslavy (občas ho chtějí vyzvednou o den dřív, že pak nestíhají nebo nebydlí přímo v mém nejbližším okolí), protože pak to přes noc v lednici všechno lehce uvadá nebo oschne - i když je dort zabalený..a okurka samozřejmě uvadá nejvíc - hlavně ty tenký plátečky 🙂 no jinak když to krájím v den předání, tak si taky nařežu zeleninu předem, dám jí do vody, udělám korpus a ostatní zdobení a pak skoro na konci tam dávám tu zeleninu..ony třeba navíc ty ředkvičky se ve vodě krásně rozvijou 🙂

    11. kvě 2016

    @vrabcak0007 ha, tak to já upozorňuju, že nejradši dělám tak 2-3hod. před vyzvednutím max., a aby to obdarovaný dostal nejradši ihned. POkud chtějí den předem, mají rovnou smůlu. 🙂 Ale mrkev je prevít, osychá hned.
    Já jen že jsem někde četla, že do vody něco dávají, ale už nevím co, byl to cukr nebo sůl nebo nevím co.

    11. kvě 2016

    @vrabcak0007 Zuzi jsi moc skromná a zbytečně sebekritická, žádné nedostatky nevidím, dort je krásný, jako tvůj každý a poslední dobou máš každý úplně fantastický! Věř si :-* :-* :-*

    11. kvě 2016

    @olusenka pokud trvají na tom ho mít den předem, pak se s nimi vždy domluvím a z čerstvé zeleniny dávám max cherry rajčata a pak jen sterilovanou nakládanou zeleninu - okurky, kukřičky, cibulky, olivy apod...i když kolikrát říkají, že to prubnou tu čerstvou a chtěli by to s tím, tak je zdovřile odmítnu, že pod to, co by z toho bylo druhý den bych se nepodepsala a nechtěla bych, aby takovouto vizitku viděli i příp další hosté na oslavě...se nedá nic dělat...jinak ten zbytek, když pořádně zabalíš, tak se mu v lednici nic nestane..mám to ozkoušeno na našich rodinných dortech -sama jsem konzumovala 🙂 ostatně - třeba chlebíčky apod občerstvení (pokud tam není čerstvá zelenina), tak když ti zbydou a dobře je zabalíš, taky v lednici vydrží v pohodě jako nové do druhého dne 🙂

    11. kvě 2016

    @olusenka jinak dávám čistou vodu..o žádném takovém "konzervantu" jsem neslyšela, ale je fakt, že mě to ani nenapadlo..až budu mít chvilku, zkusím trošku gůglit 🙂

    11. kvě 2016

    @marki133 skromná jako fialka jsem 😉))) děkuju moc 🙂

    11. kvě 2016
    11. kvě 2016