Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    veronikaj85
    24. říj 2018    Čtené 193x

    Oni nabídli, my otestovali. BILLA Naše BIO

    Již téměř dva roky se s příchodem našeho syna snažíme o zdravější a pestřejší stravování a k tomu prostě bio výrobky podle nás patří (nebo alespoň z toho máme lepší pocit). Nicméně na složení výrobku stále koukáme. Je pravda, že v bio kvalitě dnes můžete koupit téměř cokoliv, a ne vše může vyhovovat i chuťově. Je to o hledání. Co znamená BIO asi v dnešní době ví všichni, popřípadě poslouží internet.

    Naše rodina dostala úžasnou možnost vyzkoušet výrobky BILLA Naše BIO. Vím, že nedávno změnili design těchto výrobků a můžu říct, že mně osobně se líbí. Mají takový přírodní nádech a hlavně se daly právě svou specifičností na prodejně hezky dohledat, protože jiné značení u ,,nás" na prodejně chybělo. Naštěstí i velikostí mi prodejny Billa vyhovují, nejsou tak veliké, abych se tam ztratila, popřípadě ztratila někoho ze svojí rodiny. A nejsou tak malé, aby nemohly naplnit kapacitu tolika rozličných výrobků. Co ještě vím , že pod touto značkou se skrývá okolo 136 položek, což je opravdu velké množství. Všechny jsem ale nenašla. Ne, že bych se o to účelně pokoušela. Zajímala jsem se o potraviny, které jsou součástí našeho stravovacího jídelníčku a ty jsem objevila. Možná bych ale ocenila, kdyby všechny tyto výrobky BILLA Naše BIO (protože je jich evidentně opravdu hodně) měly pro sebe vyčleněný koutek, já osobně bych se tam vyřádila a alespoň tak nějaké nepřehlédla. Při vyzvedávání poukázky se vytkytl zádrhel, ale všichni zaměstnanci byli příjemní a nanejvýš ochotní, takže druhý den se šlo nakupovat.

    Takže za poukázku 500 Kč, kterou jen tak na zemi nenajdete (někomu se možná poštěstilo), jsme nakoupili pod značkou BILLA Naše BIO banány, mrkev, avokádo, hrozny, salátovou okurku, mléko, vajíčka, ovesné vločky, kešu ořechy, zakysanou smetanu, eidam plátky. Další dny mi to ale nedalo a šla dokoupit další suroviny, které jsem nutně potřebovala. Na co jsem je potřebovala si můžete dohledat pod #test_billa, kde jsem vkládala příspěvky s našimi snídaňovými výtvory. Každopádně jsem ještě nevyzkoušela vše, co naše prodejna nabízí, a postupně dokupuji potraviny i podle příspěvků dalších testujících maminek, které mě inspirovaly. Sama za sebe ale teď musím vyzdvihnou bio zakysanou smetanu, ta mě prostě dostala a jinou již kupovat nehodlám. A jako další může se svojí výtečnou chutí následovat bio čerstvý kozí sýr. Prodejnu jako takovou taky chválím, příjemné prostředí, pracovníci a pro mě hodně důležitá čerstvost ovoce a zeleniny.

    Děkuji Modrému koníku a Billa za tuto mou první a zároveň příjemnou zkušenost.