vendy200
4. lis 2018
72 

Tablety Sunlight - První šance zkusit něco otestovat

Zdroj fotografií: Radost těla

Na začátku, než se rozepíšu o tom, jak u nás testování probíhalo, bych moc ráda poděkovala za příležitost si to zkusit.

Ani jsem moc nečekala, že by nás vybrali, a proto po najití zprávy od #konik_testuje jsem byla v šoku. Do šance něco testovat jsem se přihlásila po druhé. 

A jak to vše začalo ...

V den, kdy nám měl být doručen balíček, jsem stále čekala, až se mi řidič ozve, že mi ho veze. Díky tomu, že jsem testovala úplně poprvé, jsem si nedokázala představit, o jak velké balení půjde.

Když mi pán řidič předal balíček, byla jsem v šoku. Říkala jsem si, co v tom asi je, že je to tak malé. Už přes krabici bylo hodně cítit jak tablety voní. 🙂

Naše 2,5 leté dvojčátka Klárka a Lucka k tomu chtěli pořád čuchat. Vonělo to nám všem.

Po rozbalení tablet jsem si říkala, že nám 20 ks tablet na dobu testování nemůže rozhodně stačit- Ale mýlila jsem se. Ještě nám 3 ks zbyly.

Když jsem rozbalila krabičku, viděla jsem, jak krásně jsou tablety uzavřené v pytlíku. Popravdě jsem ze začátku vůbec nevěděla, zda přijdou do myčky s tím papírkem nebo ne. Ten mě osobně přijde na tabletách zbytečný. Mě osobně by stačilo kdyby byly tablety pouze v pytlíku.

Myčku máme značky Beko, stará je asi 2 roky, a nádobí zapínám převážně na program Denně (myčka myje na 65°C - 90 min.). Pokud je nádobí více znečištěné, zapínám na program Intenzivní (myje na 70°C - 120 min.).

Tablety si dokázali hravě poradit i se zaschlou zapékací mísou. V současné době nemám nějakou trvalou značku, se kterou bych myla pořád.

Za nás měli tablety Sunlight velice kladné hodnocení a mohu říct, že jsme je doma neměli naposledy. Nevím o případu, že by jsme se setkali s něčím, co by tablety nezvládli omýt. 

Takže, pokud by někdo váhal, na 100 % by jsme je doporučili. 

Děkuji za možnost testovat 🙂 A pokud u testování váháte, nebojte se a přihlaste se.

#test_sunlight  #recenze #zkušenosti_sunlight

Začni psát komentář...

Odešli