Tak jsem si hrála na cukrářku. A protože jsem holka statečná dělala jsem větrníky... jako těsto dobrý, šlehačka dobrý, poleva dobrý, ale karamelový krém hnus všech hnusů.
Dle návodu jsem uvařila karamelový pudink, vychladla ho, vyšlehala máslo s cukrem moučka, následně smíchala. Prvních pár minut jsem byla za hvězdu, načeš se mi dokonale oddělilo máslo od pudinku. Krém byl takový kropenatý, podle mě odporný. Návštěva i rodina hrdinně jedla, ale mě to celý připomínalo, když jsem v deseti letech nepochopila recept na pavlovu, naservírovala tekoucí bílky v krustě se šlehačkou a můj táta to srkal a chválil, abych s tou vařečkou nesekla na věky věků.
Jak se to teda dělá, abych to mohla někdy zkusit správně? Dík za radu, místní šikulky.