terinka89
25. lis 2018
319 

Testování Veroval Duo control

Dobrý den,

moc bychom chtěli poděkovat MK za možnost otestovat úžasnou věcičku, jako je Veroval Duo control pažní tlakoměr od Hartmann. Vůbec jsem to nečekala a strašně moc to potěšilo celou naši rodinku. Už jen ta zpráva, že jsem byla vybrána, prostě "Wau" a ihned, co balíček přišel domů, bylo radostné rozbalováním a následné focení.

Testování tlakoměru proběhlo úžasně. Je to skvělý pomocník s Top funkcemi. Jelikož náš tatínek prodělal aneurysma v mozku (cévní mozkovou příhodu), při které měl obrovské štěstí, že přežil, i když mu moc šancí nedávali, jsem vážně strašně nadšená, že jsem mu mohla dopřát tento úžasný přístroj. A vlastně celé naší rodince. Bylo skvělé zjistit při testování přístroje, kdo z rodiny má jaký krevní tlak. Dokonce přístroj odhalil i nepravidelný srdeční rytmus, o kterém jsme doteď nevěděli.

Přístroj jsem jako první vyzkoušela na sobě, na manželovi a pak i na tatínkovi a manželové mamince. Všem se měření přístrojem líbilo. Rozhodně je dobré vzhledem k manželovu vyššímu tlaku, že budeme mít tlakoměr doma a můžeme průběžně tlak hlídat bez nutnosti návštěvy lékaře, protože jsme žádný tlakoměr doma neměli.

Veroval Duo control výhody:

· Display přístroje je velký a krásně osvětlený, perfektně čitelný i za přímého slunce.

· Velmi intuitivní, jednoduché ovládání a rychlé použití.

· Součástí je připojení k PC, což je velkou výhodou pro všechny věkové kategorie, pohlídat si své zdraví z pohodlí vašeho domova a sledovat vývoj vašeho zdraví. Program vás i upozorní, pokud je tlak mimo normální meze, kdy je nutná návštěva lékaře. Výhodou programu je i připojení dalších přístrojů, jako je např. váha, EKG, teplota, fyzická aktivita a další.

· Přístroj je uzpůsoben pro měření systolického a diastolického krevního tlaku.

· Funkce poruchy srdečního rytmu - arytmie + měření srdečního pulsu.

· Indikátor výsledku a semafor pro okamžitou kontrolu zdravotního stavu.

· Velmi přesné měření díky technologii DUO senzor. Tím jsou výsledky měření opravdu přesné, srovnatelné s laboratorním měřením u lékaře.

· Součástí balení jsou kromě návodu i baterie a cestovní pouzdro pro tlakoměr na cesty.

Žádné mínusy nebo negativa jsme během testování na přístroji neobjevili.

#test_veroval2 #recenze

#zkusenosti_tlakomer_veroval

Začni psát komentář...

Odešli