1 / 1

    A neni to ekzem? Zkus mazas zinkovkou, nebo sudocremem. Snad nekdo vic vysleduje 😉

    19. bře 2018

    Taky si rikam, ze to vypada jako kvasinka. Ta se projevuje jako ekzem. Vysusovat (sudokrem, zinkova mast), nemastit, nepromastovat. Nasadit lehkou dietu ve smyslu omezeni sacharidu, hl. jednoduchych cukru (ty kvasinku zivi) a pridat zelenou zeleninu. Syrovou, zapecenou, polevky, smoothie...

    19. bře 2018

    Je tu skupinka Protikvasinková dieta.

    19. bře 2018

    Takže myslíte ekzém? Jako atopak? :( má to už tak dva týdny, mazala jsem to bepanthemem, ale právě to vůbec nemizí. Tak zkusím sudocream popřípadě mám imazol?

    19. bře 2018

    Imazol se moc nedoporucuje... Premnozena kvasinka se projevuje těmito suchými skvrnami, takze ma vlastne podobny projev jako atopicky ekzem. Podivejte se na www.verazikova.cz, je zde vse velmi hezky popsano. A je zde skupinka Poradna pro atopicky ekzem, ta nas s dcerou "zachranila".

    19. bře 2018

    @lilulilu dobře, mám sudocream tak budu mazat a kouknu na tu dietu. Díky moc

    19. bře 2018

    Mrkni pokud nema po tele jeste jinde-hl. Lokty,kolena, podkolenni jamka.. ale muze byt i jinde -mala loziska suche kuze. Pokud ano, zrejme to bude atopak.a jak pisi holky.nasadit probiotika a dieta. Bezmlecna, bez sacharidu. Jestli kojis, nasad hylak. Pujde mu to z mlika ty probiotika.

    20. bře 2018

    @baruniceslepice v zahybech nemá nikde nic.. Jen pár ještě na zadečku takových koleček, ale malých... Tohle je největší...

    20. bře 2018

    @baruniceslepice už nekojim, papá sám a prakticky všechno.. :/

    20. bře 2018

    @tereza293 jo. Pokud je to do kolecek a casem to zcervena, bude to asi atop. Exem...

    20. bře 2018

    Je to růžové, červené to ještě nebylo.. Má to pořád stejnou barvu.. Mistama mi přijde, že je to nahnedle.. Nevím jak bych to popsala, ale má to pořád stejné i velikostně ne tom zadečku.. Nesiri se to nikam ani se to jinde neobjevilo. Nic takového v rodině nemáme.. Nemůže to být opravdu jen z plen něco?

    20. bře 2018

    @baruniceslepice hrozně mě to děsí :(

    20. bře 2018