tangerina
18. led 2022
80 

Testování HiPP BIO Combiotik

Děkuji za možnost otestovat umělé mléko HiPP BIO Combiotik, balíček přišel dle domluvy a plus velmi milé překvapení, že krabice s mlíčkem přišly 4 a ne jedna, jak jsem původně očekávala.

A teď k samotnému hodnocení testovaného produktu.

Balení:

Obal se mi velmi líbí, krásná a jednoduchá grafika, vše podstatné uvedeno na obalu, takže není třeba hledat další informace. Papirova krabice se mi svým způsobem v podstatě líbí, ale provedení mi naprosto nevyhovuje. Myšlenka, že každou odměrku hezky zarovnáte o speciální, k tomu určený okraj, je perfektní ale k dokonalosti chybí lepší volba materiálu. Musíte totiž neustále manipulovat se sáčkem uvnitř. Stále rozlepovat a zalepovat, vyrovnávat pytlík až k okraji aby prášek při zarovnávání padal zase zpět kam má, a zastrkávat odměrku do možná dobře myšleného otvoru, ale úplně nepoužitelného.

Za mě tedy velké mínus že těchto důvodů:

1) lepítko brzo přestává lepit, protože se na něj samozřejmě chytá mléčný prášek

2) ať už vyrovnáte ten stokrát přehnutý a pomačkaný sáček sebelépe, vždycky se prášek vysype mimo a dochází tak ke zbytečným ztrátám

3) na odměrce po pár dávkách zůstává prášek nalepený, takže si ho zase sypete všude po krabici. Celé balení je pak nevzhledně "špinavé" včetně odměrky v díře na kraji.

Ideálním řešením se tak jeví presypani do plastové provedení krabice, kterou jsem dostala jako dárek v porodnici. 

Příprava mléka:

Tak tohle pro mě byla pro mě velká změna, obvykle je příprava mléka o dost jednodušší Jsem zvyklá (u mlíček jiných značek) vzít převařenou vodu, ohřat ji na 40°C, nasypat prášek, zatřepat a je hotovo. Postup u HiPP je z mého pohledu složitější a já ho dodržela snad jen ze začátku, pak už nebyl ani čas ani nálada 🤣 ale nerekla bych, že by na chuti mléka byla trochu jiná příprava znát.

Chuť mléka:

Myslím, že malému mlíčko chutnalo. Od první lahvičky neměl problém. Vypil vždy vše, co jsem připravila a spokojeně usnul. I já ochutnala a přišlo mi dobré, žádná pachuť.

Složení:

Na složení jsem byla obzvlášť zvědavá, protože všechny složky jsou eko zemědělství mě ještě víc potěšilo. Nejsem žádná "BIO matka", ale líbí se mi přístup společnosti k získávání surovin 

I podpora imunity v tomto zimním období pro mě byla taky důležitým bodem. Porovnala jsem si tedy složení mléka HiPP s jinými mléky a došla k závěru, že je naprosto stejné, ale s tím, že v mléku HiPP je "všeho víc". Všech vitamínů, stopových prvků, minerálů a ostatního je v mléku obsaženo o nějaké to procento navíc oproti konkurenčním značkám.

Já musím ještě na závěr recenze říct, že syn netrpěl žádnými střevními obtížemi a mlíčko krásně přijal.

Chtěla bych zároveň ještě jednou moc poděkovat za možnost testování.

#test_hipp3 #recenze

Začni psát komentář...

Odešli