Jsou nádherné! Já jsem zkoušela včera a roztékaly se mi, sladká část zůstala vespod...Asi byla chyba to nerozmixovat a jen smíchat. Použila jsem mandlové máslo...No, vzdala jsem to, ale teď vidím Váš recept a zase mě svědí prsty emoticon
Nemáte problém v tomhle teple, že se roztečou?
@bobulinka74 tak z mandlové másla se bez ledničky roztečou určitě☹ kakaové máslo je i za pokojové teploty tuhé dost a navíc kešu nemixuju na máslo, ale spíš na pastu...
@sookie Špatně jsem to napsala, samozřejmě jsem pouzila i kakaové máslo. Vyzkouším podle Vašeho receptu, děkuji 🙂
Wow...luxussss🙂
doma vyrobený dáreček pro nejlepší školkové paní učitelky🙂
recept na raw bílou čokoládu je zde http://mlsnamama.blogspot.cz/2015/12/raw-bila-c...