348 / 416
    Mrkvový dort - vegan a bez lepku

    Máš trik na tu slehajdu? Me se poprve povedla a pak 2x ne. A pri tom je to takova dobrota 🙂

    27. únor 2016
    sookie
    autor

    @hadruska používám na ní jen mléko z Alberta pod jejich značkou (má nejvíc tuku), nechám ho minimálně přes noc v lednici a povede se vždycky😉

    27. únor 2016

    @hadruska já doporučuju kokosový krém Cocomas (obsahuje kromě kokosu teda trochu stabilizátoru xamthanu), dobře se vychladí a použije se celý obsah krabičky (nemusí se oddělovat tučná vrstva jako v případě použití kokos. mléka) - funguje na 100%

    28. únor 2016

    do toho jdu ☺

    28. únor 2016

    @sookie To jsem mela 3x a v lednici, dnem vzhuru ☹. To prvni povedene byl jen tuk a zadna voda, ty dalsi uz byly s vodou (nedala jsem ji tam, ale presto se tam asi kapicka dostala)
    @katyxq Díky, to je přesne pro me. Kde to sezenu?

    28. únor 2016

    @hadruska já kupuju obvykle přes internet (někdy mají ve zdravé výživě) - Vega Provita nebo Paleo Doupě

    28. únor 2016

    @katyxq Díky, pošlu posla do Country life 🙂

    28. únor 2016

    Výborně, přesně něco takového hledám na oslavu příští týden a snad si budu moct dát i já. Včera jsem udělala oblíbenou kefírovku s ořechy a polevou s kysané smetany a po jednom kousku je mi zle. Takže asi opravdu mléčné výrobky pá pá z mého jídelníčku.

    28. únor 2016

    Peti, chybi mi kokosovy cukr, dala bych nejaky sirup, to by slo ne? Co treba ryzovy, kukuricny nebo agavovy?

    28. únor 2016
    sookie
    autor

    @marketkab určitě, já si koupila kokosový cukr a nějak jsem nevěděla, co s ním, tak ho dávám do těst, které mají tendenci "spadnout". ale sirup bude úplně v pohodě nebo jestli máš hodně sladká jablka a mrkev a džem, tak by to možná šlo i bez něj

    28. únor 2016