tak tohle musim taky zkusit. mě se to vždycky láme. je fakt že jahelnou mouku jsem dlouho nepoužila. to taky může být tim.
Dekuju, vyzkousim 🙂
@zuzkaamichal tyhle se určitě lámat nebudou, jsou takové měkké díky banánu
My si je dnes udělali k snídani 😀...jen teda se špaldovou moukou, jinou doma nemám a byly vynikající!!!! Moc děkuji za typ 😀
@sookie Chystáme se zítra ke snídani na tyhle palačinky 🙂. Dlouho už tu mám jáhlovou mouku ale zatím jsem nevěděla co s ní 😀. Můžu se zeptat jestli jste měli palačinky něčím pomazané uvnitř a čím? (my si většinou dávali tvaroh, ale když už moc nejíme mléčné tak nějak do palačinek krom marmelády moc nevím co...) Díky 😉
http://mlsnamama.blogspot.cz/2016/02/bananove-p...