To zní a vypadá dobře - vyzkoušíme 🙂
po makovci se mi stýská☹ ten mi imunolog zakázal. v blogu mam něco podobného. makovec s banánem. to by nebylo tak suché.
@zuzkaamichal juknu na to, s banánem to zní dobře!! my sme vařily jak pejsek s kočičkou, z toho co sme našly😀
@sookie tak vařim pokaždé🙂 je to tan makovec co vypadá jako srdce.
@zuzkaamichal tak makovec s banánem je super, díky za tip!🙂 málem jsem ho ani nestačila vyfotit😀
@sookie tak to jsem ráda 🙂
pokus, s holkami jsme potřebovaly sladkou zdravou svačinku🙂 nám chutnal, muži ne - byl na něj moc suchý
200g mouky (asi 120g pohankové, zbytek rýžová, kukuřičná a jahelná, ale šlo by i jen z pohankové)
2 lžičky skořice
2 lžičky kypřícího prášku
40g rozinek
50g kokosového oleje
100g datlového sirupu
60g rýžového mléka
2 vejce
150g máku
Mák jsme umlely, vše smíchaly dohromady a pekly na 170 stupňů asi 30-40 minut.