http://veganka.cz/domaci-celozrnne-bagety/
já jsem na 2 bagety použila:125ml teplé vody 1 lžíci olivového oleje225g celozrnné pšeničné mouky 1/4 vařené strouhané brambory 1/2 lžičky soli 1/2 lžičky cukru1/2 sáčku sušeného droždí2 lžíce máku1/2 lžičky černuchy
@sookie Mohu se zeptat, co je ta černucha? Jinak opravdu úžasné album! Budu zkoušet spoustu receptů, děkuji za inspiraci ♡
@duty děkuju🙂černucha (nigella seeds) je takové voňavé koření, pro mě to je třeba chuť naan chleba🙂 ale do těch baget není potřeba, to je takový můj nadstandard😉
@sookie jsi fakt šikulka a album je luxusní,nevím co dřív mám vyzkoušet
@roznickovao jéé, děkuji😀
http://veganka.cz/domaci-celozrnne-bagety/
já jsem na 2 bagety použila:
125ml teplé vody
1 lžíci olivového oleje
225g celozrnné pšeničné mouky
1/4 vařené strouhané brambory
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky cukru
1/2 sáčku sušeného droždí
2 lžíce máku
1/2 lžičky černuchy