Vypada to hodne dobre 😉
@verooonika děkuju🙂 je to fakt dobré, pokusy o domácí pizzu z kynutého těsta nikdy nedopadly úplně podle mých představ, tohle je bezkonkurenční!🙂 a hlavně strašně rychle hotové!
vyzkouším přesně ze stejného poměru mouky
a musí tam být ta hladká mouka? co dát jen celozrnnou? 🙂
Vyzkouseno ze spaldovky a zitne a moc dobre 😉
@sweettweety nedávno jsem ji dělala jen ze celozrnné žitné a taky dobrý🙂 jen se to teda klasické pizze už moc nepodobá😀
@sookie ano, jedla jsem to doma sama 😀😀
@sweettweety u nás zase mizí tahle "placka", holky klasickou pizzu nemají rády🙂
Ahoj, projíždím tady snad všechna zdravější alba co na MK znám a hledám "něco" na sobotní oslavu, aby to jedla návštěva ale mohl si vzít i malý, představovala bych si něco jako nějaké tyčinky, šneky nebo "placičky" nevím...aby to bylo nějaké zdravější těsto a na to šunku a třeba trochu parmazánu (koupila jsem teď prvně kvůli malému). Myslíš že tohle těsto by šlo použít na něco takového? Třeba nějaké tyčinky, nebo spíš kolečka 😀 a jen na to pohodit trochu té šunky a sýra? 😉 Díky.
z 300g mouky (dala jsem 200g celozrnné pšeničné a 100g hladké), 150ml vody, 3 lžic olivového oleje a 1/4 lžičky soli zpracujeme těsto, rozválíme ho na plech, potřeme rajčatovou omáčkou, obložíme a na 180 pečeme 15-20 minut