106 / 416
    Hummus s pečeným česnekem a pečenou mrkví
    sookie
    autor

    100g cizrny (v suchém stavu, uvařené doměkka), 2 lžíce tahini, 3 lžíce olivového oleje, šťáva z půlky citronu + 1 střední mrkev a 3 (neoloupané) stroužky česneku pečené na 200 asi pul hodiny
    vše rozmixujeme dohladka s pár lžícemi vody

    29. led 2015

    Mužů se zeptat jaké tahini kupujes? Nemám z tím žádné zkušenosti a na internetu je mnoho druhu 🙂

    22. led 2016
    sookie
    autor

    @jajulka82 poslední dobou už ho nekupuju, ale vyrábím doma🙂 než začnu mixovat cizrnu, tak prostě jen rozmixuju sezamové semínko na hladkou pastu, jde to tak rychle a snadno, že už podle mě nemá cenu tahini kupovat;)

    22. led 2016

    @sookie to jsem chtěla slyšet 🙂 🙂 🙂

    22. led 2016