@marketkab dekuju:D ale není to nic extra: jen klasické palačinky (mléko, vejce, špaldová a pohanková mouka 1:1), a špenát - podušený, voda vymačkaná, smíchala jsem to s lučinou, tak aby to drželo pohromadě. sobě jsem tam ještě přidala na kostičky nakrájený uzený sýr🙂 omlouvám se, ale přesná množství neznám, já většinou všechno vařím od oka... někdy se to povede, někdy ne;)
@sookie takze na palacinky aby drželi po kope spaldovka a spohankou moukou v pomeru stejneho? Ja se teprve ucím tyto mouky pouzivat,..a zkusila jsme je delat ze spaldove mouky,ale pridavam doamcí kokosove mleko + vejce...a rozpadali jsme mi.Takže je lepší kombinovat špaldovou moukou spohankovou....?
@missymici hmm, já ani děti sice mléko nepijeme, ale do těsta ho používám, takže s tímhle fakt neporadím... z kokosového mléka jsem ted někde viděla palačinky naslano - byly určitě z kokosového mléka a z rýžové mouky, dál nevím, podívám se po tom, vím, že jsem je sama chtěla zkusit🙂
a jinak existuje sušený rýžový nápoj zajíc, ještě jsem ho teda neměla, složení se mi zas tak úplně nelíbí, ale říkala jsem si, že občas na palačinky nebo do těsta by to mohlo být ok...
anebo vyzkoušej nějaká jiná rostlinná mléka, je jich spousta, když nefunguje kokosové, jiné může být ok... zrovna dneska jsem tu v nějaké skupině viděla odkaz s recepty na domácí výrobu;)
Vypadaji lexusne!!!! Muzu poprosit recept? Dekuju