Uvařené fazole adzuki (100g v suchém stavu) a uvařenou pohanku (100ml v suchém stavu) jsem v robotu rozmixovala s 1 jarní cibulkou, asi 2 lžícemi instantní polenty, lžičkou sušeného česneku, lžící majoránky a lžičkou adžiky. Ruce jsem namáčela v oleji a tvarovala placičky, pekla jsem na 160 asi 30 minut.
bulgur dělám tak, že dám do hrnce 1 hrnek bulguru na 1,5 hrnku vody, tak 5 minut povařím a pak nechám pod pokličkou 20 minut stát. a pak se smíchá s rajčaty a avokádem🙂
@sookie aha, já myslela, že tu zeleninu ještě nějak upravuješ. Rajčata jsou samotná nebo v oleji (ta sušená)? Asi může být obojí co? Díky za tip, bulgur máme rádi, sušená rajčata mám domácí, tak akorát dokoupit avokádo a můžu vařit 😀
Uvařené fazole adzuki (100g v suchém stavu) a uvařenou pohanku (100ml v suchém stavu) jsem v robotu rozmixovala s 1 jarní cibulkou, asi 2 lžícemi instantní polenty, lžičkou sušeného česneku, lžící majoránky a lžičkou adžiky. Ruce jsem namáčela v oleji a tvarovala placičky, pekla jsem na 160 asi 30 minut.