82 / 416
    Lilková polévka s parmezánem

    tu jsem dělala díky tobě, a je fakt výýýýbornááá

    31. pro 2014
    sookie
    autor

    @tajemna30 že jo!🙂 musím ji zas brzy uvařit🙂

    31. pro 2014

    @sookie prvni manžel remcal, že parmezán je drahý, lilky jsou drahý .... a jak se oblizoval a i náš nejedlí, takže také brzo udělám znova

    31. pro 2014

    @tajemna30 manzel ma stejny reci. Pritom parmezanu das trosku a kdyz bych mela koupit maso na obed tak to vyjde jeste draz. Nedavno byl manzel kupovat maslovou dyni, pry nevi jak ta potvora vypada a ridil se popiskem a koupil lilek ale takovy ten zihany za 130kc/kg 😀 to uz drahy nebylo 😀

    18. únor 2016

    nezkoušeli jste náhodou parmezán nahradit jiným sýrem, se kterým by to bylo taky dobré? 🙂 Chtěla bych ji zítra zkusit, lilek mám doma, ale parmazán zítra neseženu :-/

    5. bře 2016
    sookie
    autor

    @adel_rud polévka je dobrá i bez sýra🙂 a nebo třeba s vegan parmezánem nebo s lahůdkovým droždím

    6. bře 2016