ty jo! to musim zkusit.Jen nevim jak to půjde bez lepku.
@zuzkaamichal zrovna tyhle bych taky zkusila bezlepkove, rekla bych ze by to drželo dobře! jakou mouku bys do nich dala? porad v tech bezlepkových tapu a hlavne jsem jich moc nevyzkoušela...
@sookie často si chválí ženský nějakou bezlepkovou jizerku, ale nikdy jsem s ní nepekla. Peču s těma co jsou levný (kukuřičná nebo rýžová). Pak tam dám trošku pohankový protože lepí.
@zuzkaamichal no jak na ni koukam, tak nevypada nijak vabne, ani slozenim ani cenou... ja mam moc rada pohankovou, tu cpu kde se da, pak jsem koupila amarantovou, ta ma na me ale moc vyraznou chut a nejak nevim, co s ni, a na ryzovou se chystam...
1/2 hrnku celozrnné špaldové mouky, 1/2 hrnku ovesných vloček, 1 lžička prášku do pečiva, 3 lžíce javorového sirupu, 1/2 hrnku nastrouhané mrkve, hrst kokosu, 2 lžíce kokosového oleje, 1 lžíce tahini, hrst sezamových semínek
inspirace z http://delicious-blog-lucie.blogspot.cz/2012/04...