@sookie mně právě ta z plechovky moc nejede :D takže si nakupuju klasika suchou a klíčím...dál jsme se zatím s luštěninami nedostali :D z domova jsem bohužel zvyklá maximálně na čočku a fazole a nikdy jsem vlastně neviděla, jak se to vaří :D takže se ptám jak začínající osmnáctka v kuchyni :D díky moc!!
@napmarti ale tak pořád lepší cizrna z konzervy než žádná cizrna😀 já klíčím všechno možný, ale cizrnu jsem ještě nezkoušela, tady mám mezery🙂
a u nás se taky dělala maximálně čočka, kterou jsem stejně moc nejedla, když sem začala vařit sama, dlouho jsem měla ve spíži jen červenou čočku a občas ji přidala do polévky... ve velkým jsem luštěniny začala vařit a jíst vlastně nedávno a teď nechápu, proč jsem je dřív nejedla, jsou super a hodí se snad na všechno!🙂 ale vlastně se taky pořád učím je vařit a používat....🙂
taky mám ráda vařenou cizrnu,ale ta doba než je měkká..... ☹
díky za typ,nenapadlo mě ji uvařit a dát na mrazák- vyzkouším-,ale má drahá polovička to nesmí vědět,on je pro VŠE čerstvé 🙂
cizrnu mas nakládanou nebo vaříš předem suchou?