sobist
4. únor 2020
275 

Dermedic - posledních pár slov

Tak, je to tady. Jak jsem psala v původním článku, chtěla jsem se vyjádřit k testovaným výrobkům značky Dermedic po delší době – tedy po takové době, kdy je považuji za skutečně vyzkoušené.

Zklidňující a hydratační krém pro suchou až atopickou pleť

Vůni už neřeším, co mě ale pořád štve je tekutá konzistence krému.  Pro někoho malichernost, pro mě často důvod, proč sáhnu po jiném krému. A co na to pleť? Problematická zarudlá suchá místa neumí zmírnit ani po tak dlouhé době, zlepšení nevidím a je jedno, jestli se mažu jednou nebo třikrát denně. Prostě nic. Na co krém ale používám ráda je krk a dekolt.

Tělové mléko 

Používala jsem moc ráda, ale neporadil si ani se suššími místy na loktech, ani na kolenou. Na zvláčnění pokožky nohou po holení byl super, tyhle chvíle jsem měla asi nejraději.  A jak jsem předpokládala, balení jsem vypotřebovala poměrně rychle.

Regenerační krém na ruce 

Funguje, je příjemný, nemastí, vstřebá se. Víc jsem na krému nedokázala vypozorovat vzhledem k tomu, že mazání rukou se ještě stále nestalo alfou a omegou mého života. 🙂

Mýdlo na ruce pro ochranu lipidové bariéry 

Mýdlo podstoupilo po porodu asi největší zátěžovou zkoušku, jelikož jsem si myla ruce několikrát za hodinu. Myslím, že kolikrát to bylo i zbytečné, jenže jsem potřebovala mít pocit, že na čerstvě narozenou holčičku nesahám špinavýma rukama. Každopádně i tak jsem měla ruce suché. Velmi suché. A teď babo raď – bylo to extrémně častým mytím nebo prostě tím, že je to „jen“ mýdlo? Jenže po takové době je to jediný ze čtyř testovaných produktů, kdy reálně uvažuji o jeho koupi (oproti původním předpokladům). Jakmile se totiž uklidnila moje mycí mánie, je to v pořádku a ruce už suché nemám. Navíc mám pocit, že myje dobře, hezky se oplachuje a stačí ho málo.

#recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic_linum

Začni psát komentář...

Odešli