snoozebabycz
    31. bře 2016    Čtené 5x

    Snoozebaby

    Snoozebaby je moderní a inovativní holandská značka, která vyvíjí textilní a plyšové hračky (nejen) pro nejmenší děti. Každá hračka obsahuje hned několik štítků, které miminka velmi ráda prozkoumají. Hraní miminka nejen uklidňuje, ale také stimuluje jejich motorickou zdatnost.

    Snoozebaby nabízí bezpečné a ekologicky šetrné výrobky podporující tvořivost, které budou děti i rodiče milovat.

    Sortiment Snoozebaby je velmi pestrý. Jeho základ tvoří plyšové hračky na mazlení, ale obsahuje i hrací a přebalovací deky, zavinovačky do autosedaček a nejnovější stylový košík na nošení. Nabídka se pravidelně obměňuje, minimálně dva krát za rok.

    Produkty Snoozebaby nejsou jen módní, trendové a lákavé na pohled, ale také jemně stimulují dětskou motorickou zdatnost. Významně podporují rozvíjející se smysly – především hmat. Co je však nejpodstatnější, velmi děti uklidňují. A proto jsou spokojené nejen děti, ale i jejich rodiče.

    Pestré štítky se liší velikostí, barevností i použitými materiály. Využívá se zejména satén, hedvábí, manšestr a šustící materiály. Většina produktů je vyrobena ze základních materiálů, jako jsou velur a česaná bavlna, které pohlcují přirozenou vůni dítěte, přičemž jsou nádherně měkoučké. Proto je děti milují a stávají se jejich nerozlučnými společníky, kteří je uspokojují a “pomáhají” jim usnout. Je samozřejmé, že jsou všechny materiály a výrobky důkladně testovány a certifikovány podle nejpřísnějších evropských standardů.

    Produkty Snoozebaby můžete zakoupit u našich partnerů Andílkové (http://www.modrykonik.cz/katalog/firma/andilkove/) nebo Hravé hračky (http://www.modrykonik.cz/katalog/firma/hrave_hr...).