Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj holky, prosím můžete mi poradit co koupit dceři k 10. narozeninám?

    Ahoj, ptám se za kamarádku.. Odešla od manžela, který má problém s alkoholem, že denně pije je na ni zlý a Vulgární... Agresivní... Psychicky ji nici... Jak ji povzbudit, aby se k němu nevravela i když mají dvě děti... Ona se bojí, že zůstane sama.. Je tady některá z Vas, která odešla od chlapa, který dost pil atd?

    Takže moje zkušenosti s Mirenou je takové, že mi Mirena musela vypadnout aniž bych to věděla. Tak jeste druhý pokus a pak s těliskem končím. Stalo se někomu,ze Mirena vypadla? Hlavně jsem ji nikde nenašla....

    Ahoj, mám dotaz ohledně Mireny. Mám ji měsíc. Teď jsem dostala MS a je stejně silná, když jsem Mirenu neměla. Je to v pořádku? Já jsem si myslela, že to tělísko způsobí, že menstruace bude slabší....

    Ahoj, nemáte prosím nějaký slevový kód na eshop Elektra nebo na Mall? Který nevyužijete. Děkuji.

    Ahoj, prosím doporučte mi roboticky vysavač 2 v1 i s vytiraním....pokud možno ne moc drahý... Děkuji...

    Kolik dní jste krvacely po zavedení Mireny?

    Chci se Vás zeptat ty kdo máte Mirenu. Kontrolujete nebo kontrolovaly jste si jestli cítíte ty vlakna Mireny? Stalo se někomu,ze by Mirena odešla spolu s krvácením nebo by vypadla?

    Ocr od školy a skolky konci 11.4. Je to tak?

    Chci se zeptat jestli jste se někdo nesetkal. Syn 5 let, ho boli bříško tak 2 az 3 dny. V noci v klidu spí. Jen přes den si občas vzpomene, že ho boli bříško. Prujem nemá ani nezvrací.teplotu taky nemá. V krku ho taky neboli. Zapacha mu z úst aceton. Zítra asi budeme muset zajít k lékaři. Nevím si s tím rady. Nemá někdo podobnou zkusenost?

    Ahoj. Nemáte prosím někdo slevový kód na pilulku?

    Ahoj, nevíte jestli schválili 80% ošetřovne? Formulář pro školku je stejný jako pro školu?

    Přečetla jsem hodně zkušenosti o tělísku Mirena. Mám z toho smíšené pocity. Měla bych jít na zavedení z důvodu středně těžké chudokrevnosti. Dostala jsem na výběr prášky, tělísko, náplast nebo kroužek jinak musím podepsat reverz, že nechci podstoupit hormonální léčbu. Jiné řešení pro moji silnou menstruaci a ztrátu železa dr nemá. A tvrdi, že není. Ach jo bojím se, asi risknu a zkusím Mirenu.

    Ahoj, kdo máte zkušenosti s cbd tak od jaké firmy? Děkuji. Přemýšlím o koupi. Je to dost peněz. Tak zda to funguje.

    Ahoj, dotaz k ocr, 1.4. Mají děti prázdniny nelze čerpat ocr, je to tak?a výše ocr je 80%?nebo 70%.dekuji.

    Ahoj, chci se zeptat jak poznat zlomený palec na noze? Vím, že nejlíp odhalí rtg, ale v době covidu se mi moc nechce na pohotovost. Ve 3 hodiny mi na palec spadla paleta. Šílená bolest, že mi bylo úplně špatně,hned jsem začala ledovat vzala nurofen, palec je už méně natekly, trochu, červený, je horký a necítím ho moc a škube mi v něm.

    Lze zmírnit i něčím jiným silnou menstruaci než hormonální antikoncepci?

    Ahoj, prosím napište mi Vaše zkušenosti s Mirenou? Co se zlepšilo co se zhoršilo? Děkuji.

    Zajímá mně jestli je tady nějaká maminka, která nakupuje pouze jídlo online? Dá se na tom ušetřit nebo ne?