rozmarynacitronova
14. bře 2015

Vaření není jen nutnost, ale i koníček

Jako mladá holka jsem nechápala, jak může máma nebo babička stát denně u sporáku a s potěšením míchat vařící se pokrmy. Když jsem se vdávala, neuměla jsem uvařit téměř nic. Ale odříkaného největší krajíc a dnes mohu říct, že vaření je jedním z mých koníčků. Vařím denně a vařím ráda .....
Tady najdete nahlédnutí do naší kuchyně 😉....

Mnam 🙂

14. bře 2015

Nebylo by prosím možné dávat i recepty - třeba jen nějak stručně? Vařím také ráda a někdy mi docházé inspirace, tak bych se inspirovala u Vás. Někdy jen stačí to samé jídlo udělat trochu jinak a hned je změna na stole 🙂 🙂. Děkuji

24. bře 2015

@jujatko Ano, už mi to psalo více holek... Postupně recepty dopíšu 🙂

24. bře 2015

tak z těch žebírek se asi poslintám😀 Můžu se zeptat, z jakého obchodu nebo odkud míváš žebra?? Dělala jsem je 3x a pokaždé jsem na tom měla více tučného než masa a bylo to fakt ble... To tvoje masíčko vypadá tak chuďučce... Fakt se mi sbíhají sliny...

24. bře 2015

@veri0007 Taky jsem dlouho pátrala a sháněla. Slyšela jsem, že v Makru mívají pěkná žebírka, ale to my tady nemáme. U nás je v budově Kauflandu masna Filák a tam mají pěkná žebírka - určená přímo na gril. Jsou teda mražená, stojí 100 korun/ kg, což je děs, ale jsou špičková, krátké kosti a hlavně masová a libová. A nebo pak mít známého řezníka, aby ti ta žebírka na gril nachystal 😉.

24. bře 2015