1 / 22
    Tohle je prostě geniální... Nebo můžete udělat věž a místo sfouknutí svíčky (přiznejme si, které roční dítě to umí) si jí může malý raubíř shodit :-). Zdroj: http://www.facebook.com/StepIntoHealthWellnessCentre?filter=1

    Parádní 🙂

    29. srp 2012

    tý jo, tak to vypadá parádně!! Perfekt! Co budou ty bílý kostky? Napadá mě snad jen tvrdý tvaroh?

    29. srp 2012
    rebelie
    autor

    @tea1909 Taky jsem o tom přemýšlela a napadlo mě totéž... nebo ještě nějaký čerstvý sýr...

    29. srp 2012

    rubikova ovocná kostka : D....ale musí to být piplačka, uf!

    29. srp 2012
    rebelie
    autor

    @lukava Přesně to mě taky napadlo...

    29. srp 2012

    @rebelie To bílé by taky mohlo být mléčné želé, marshmallow (ale to už nejsme u zdravých věcí) nebo nějaká taková potvornost jako Šmakoun.

    30. srp 2012
    rebelie
    autor

    @katyxq Mně ještě napadla mozzarela... A mléčné želé by taky šlo, to snad jde udělat relativně zdravě, ne? A marsmallow to, doufám, není.

    30. srp 2012

    @rebelie Tak jsem to zkusila hledat a našla jsem variantu se sýrem feta, to zrovna pro děti není.

    30. srp 2012
    rebelie
    autor

    @katyxq Myslím, že se dá sehnat čerstvý sýr, který by děti mohly.. Fetu bych teda nedávala (ale pro dospělé mi to přijde OK).

    30. srp 2012

    @rebelie A co udělat agarové želé z ricotty, přecijen je to syrovátkový sýr a tímpádem mnohem líp stravitelný, nebo bych zkusila tu mozzarellu (není moc slaná, ale asi bude dost mokrá a nebude držet tvar). A nebo parmezán, je taky slušně stravitelný, protože zraje dlouho a BKM už se začíná štěpit. Jinak jsem na tomhle poli nic nezjišťovala, neb je to u nás zbytečné.

    30. srp 2012
    rebelie
    autor

    @katyxq Nebo udělat agarové želé z obilného mléka, to by taky mělo jít... Použítí agaru toho dost řeší 🙂)).

    30. srp 2012

    @rebelie Akorát netuším, jak moc dobře tuhne obilné mléko s agarem. Protože pudink je problém, pudink z rýžového mléka z DM řídne (i když se použije dvojnásobek škrobu), nevím, jestli to ale nedělá jen to obohacené vápníkem. Pokud se pouźije sušené rýžové mléko (a to bývá bez obohacení), tak prý je to OK.

    30. srp 2012
    rebelie
    autor

    @katyxq tak se to holt musí zkusit...

    30. srp 2012

    @rebelie Já jen aby mi pak nenadávala, do čeho jsme tě to uvrtala 😀.

    30. srp 2012

    A což bílé tofu? Třebas i předem ochucené...

    27. srp 2013