tý jo, tak to vypadá parádně!! Perfekt! Co budou ty bílý kostky? Napadá mě snad jen tvrdý tvaroh?
rubikova ovocná kostka : D....ale musí to být piplačka, uf!
@rebelie A co udělat agarové želé z ricotty, přecijen je to syrovátkový sýr a tímpádem mnohem líp stravitelný, nebo bych zkusila tu mozzarellu (není moc slaná, ale asi bude dost mokrá a nebude držet tvar). A nebo parmezán, je taky slušně stravitelný, protože zraje dlouho a BKM už se začíná štěpit. Jinak jsem na tomhle poli nic nezjišťovala, neb je to u nás zbytečné.
@rebelie Akorát netuším, jak moc dobře tuhne obilné mléko s agarem. Protože pudink je problém, pudink z rýžového mléka z DM řídne (i když se použije dvojnásobek škrobu), nevím, jestli to ale nedělá jen to obohacené vápníkem. Pokud se pouźije sušené rýžové mléko (a to bývá bez obohacení), tak prý je to OK.
A což bílé tofu? Třebas i předem ochucené...
Parádní 🙂