#test_nutricia
    Než jsem měla možnost testovat tyčinky nutrimama sama jsem si jeden balíček koupila. Jako milovník čokolády jsem samozřejmě šáhla po čokoládových 🙂 měla jsem teda možnost testovat 15 dní. Prvních 5 tyčinek jsem ale prokládala kojícim čajem a musím přiznat že jsem si připada jak znova poporodu protože to bylo jediné období kdy jsem byla vážně ráda za odsávačku 😂😂 proto jsem dalších 10 tyčinek, na které jsem čekala rozhodla testovat bez čaje aby jsem věděla jestli za litry mléka mohl čaj a nebo tyčinky.
    V první řadě, než začnu o testováni psát bych chtěla říct proč jsem se do testováni vůbec přihlásila. Od narození mé prvorozené dcery Stelly jsem tomu s jídlem moc nedala.. né že by jsem nechtěla ale prostě nebyl čas. Než jsem si udělala snídaňi byl čas večeře a takhle to bylo den co den... když už jsem něco jedla tak to bylo to co je nejvíc poruce. Brambůrky, popcorn a samé takové zdravé jídlo které prospívá mě i mému dítěti 😂😂 Jak jinak.. v těhotenství jsem sladké nepotřebovala ale teď jak kdyby jsem celých 9 měsíců doháněla. Proto tyčinky nutrimama.. jsou sladké mají všechny možné vitamíny a potřebné latky jak pro mě tak pro mou dceru.
    Protože jsem už čokoládové tyčinky měla zavˇla jsem svých 10 dní s malinovýma a řeknu vám, ty jsou vynikající! U té čokoládové mi něvo vadí a bohužel nevím co, protože čokoládu miluju ale v tomto připadě jsou pro mel vítézem malinové. Vyhodou je že jsou vždy po ruce a tak když jsem šla někam na procházku jen jsem jí hodila do tašky a šlo se. 🙂
    Nevýhodou bude určitě cena, protože ikdyž se to propočíta na jefnu tyčinku není to úplně nejlevnější. Také jsem zastáncem toho aby se vyzkoušelo několik druhů. Hlavně nerušit ty malinové!! 😁😁
    V testovacím balíčku byl i vanilkový nápoj. Já jsem ho dostala už v porodnici a ptoto jsem ho raději už nezkoušela a přenechalm jiné mamince. Za mě NE! Děkuji.
    Jsem ráda že jsem měla možnost tyčinky vyzkoušet a určitě si je zas koupím.

    3