puresin
3. dub 2018
327 

Velká očekávání v testu Vichy SlowAge Nuit

Jmenuji se Kamila, je mi 36 let, 7 let jsem vdaná za skvělého chlapa a máme tři malé děti.

Kosmetika, hlavně ta pečující, je moje velká vášeň, a pár zástupců z řad Vichy už jsem i vyzkoušela, o to radostnější byla zpráva, že jsem z desítek uchazeček na Modrém koníku vybraná k testování novinky mezi nočními krémy - Vichy SlowAge Nuit, právě já. Bylo to totiž poprvé, co jsem tady testovala sama na sobě a mohla si to tedy pořádně užít.
Moje zadání pro Slow Age Nuit bylo jasné: hledám noční krém, který bude dobře spolupracovat se zbytkem mého pečujícího arzenálu (oční krém, konturovací a sérum), bude mít dost výživnou, ale ne příliš mastnou texturu, a ráno po něm bude pleť "napumpovaná" a rozjasněná. Přiznám se, že jsem svého favorita, který tohle všechno splňoval měla, ale jeho cena je bohužel závratná, takže jsem se s nadějí na ušetření rodinného rozpočtu pustila do testování novinky od Vichy.

První, co vás na SlowAge překvapí, je jeho barva - karamelová. A hned potom vůně. Připomínala mi směs bylin s nádechem desinfekce, jakoby byl krém právě umíchán v lékárně. Ostatní děvčata si ji moc chválily, já si na ni popravdě nezvykla. A třetím překvapením je konsistence. Nejde totiž o krém v pravém slova smyslu, ale o hutný gel. Nevstřebává se ale tak rychle, jako běžné gelové přípravky, takže masáž obličeje, která je mým každovečerním neodmyslitelným rituálem, nebyla problém.


Tím bohužel moje chvála SlowAge končí. Přestože nemám nijak citlivou nebo suchou pleť, krém mě po nanesení často štípal, stačil pupínek nebo podráždění od vousů a už to bylo opravdu nepříjemné. Ráno sice pleť vypadala povšechně dobře, na několika místech se mi ale začaly dělat suché šupinky, což po noci s  výživným krémem prostě nečekáte. Vlastně nejlíp vypadal můj obličej čerstvě po nanesení gelu - jeho karamelová barva dělala jemný zlatavý "glow". Ráno už tam ale samozřejmě (bohužel) nebyl. Každopádně bych produkt doporučila výhradně pro mastnou pleť, já se svojí smíšenou měla večer i ráno pocit, že mi prostě nestačí.

Večer před nanesením

Večer hned po nanesení

Ráno
Celkově shrnuto: Kdyby byl Vichy SlowAge Nuit krémem z drogerie v cenové kategorii kolem 150Kč, neměla bych proti němu asi námitky. Bohužel je jeho maloobchodní cena 799Kč, a za tu mě o své jedinečnosti rozhodně nepřesvědčil. Takže já hledám svůj dokonalý noční krém dál. 🙂

#test_slowage2

Začni psát komentář...

Odešli